kursknjigovodstva samostalni knjigovodja offline

kurs knjigovodstva samostalni knjigovodja offline

 

Napomena : .Naši kursevi su prepoznati od  Firme od poverenja od Centra za Iistraživanje Mišlenja klijenata U 2017   

   

autori  kursa samostalni knjigvovodja  su :

Nada Zlatković i Jelena Bogdanović

Predavači :Nada Zlatković i Jelena Bogdanović

Počinje upis 43.-te generacije u Novom Sadu   za sertifikat "Samostalni knjigovođa" i 33 .generacije polaznika  u Beogradu

Gde se održava      

Novi Sad  Mihajla Pupina 6/5/521
 Beograd Nemanjina 28 Djuro Salaj Radnički univerzitet
Cena kursa  sa popustom 30%  je  22050 dinara u udarnim terminima izrada sertifikata 2500,00 dinara Plaćanje na 2 rate U vreme akciskih popusta  plaćanje moguće na 2 rate Akcijske cene  : Januar   20% na  osnovnu cenu Februar 20% popusta + 10% popusta  22050,00 Juni ,Juli,avgust  ,novembar 30%popusta  na osnovnu cenu

Šta ćete znati nakon završetka kursa?

Knjigovodstveni kursevi

Knjigovodstveni kursevi Finance Team

Kurs knjigovodstva samostalni knjigovodja škole Finance Team vrši celovitu obuku za vođenje poslovnih knjiga, i to  obuka za svaki pojedinačni posao u knjigovodstvu (likvidator,poreski knjigovođa,robni knjigovođa, knjigovođa osnovnih sredstava, knjigovođa obračuna ličnih dohodaka, knjigovođa uvoza i izvoza).

To podrazumeva: edukaciju za zakonodavnu i poresku regulativu i primenu regulative kroz izradu poreskih prijava, obračun, izradu i analizu pomoćnih knjiga,plaćanja, spoljnotrgovinsko poslovanje ,izradu  glavne knjige i njenu kontrolu sa analitikom (pomoćnim knjigama),izradu i analizu brugo bilansa i finansijskih izveštaja.

KNJIGOVODSTVENI KURS SAMOSTALNI KNJIGOVODJA -Metod

Obuka se  vrši kroz vođenje poslovnih knjiga ručno a zatim na knjigovodstvenom programu billans (praktična nastava)

Nastava traje 64 šk/ časa 50 šk/časa takozvana  ručna obrada  knjigovodstva i

Sadržaj kursa : 1.Likvidatura Poresko knjigovodstvo 1  -analitika poslovne imovine i obaveza 14 školskih časova 2. Obračun zarade , obračun spoljnotrgovinskog poslovanja  i  poresko knjigovodstvo 20 2. Finansisko - sintetičko (glavna knjiga )knjigovodstvo ukupno i 16 školskih časova 3. izrada finansiskih izveštaja i rad u Billansu 16 školska časa

10 šk/ časa knjiženja -  na knjigovodstvenom programu BILLANS.  6 šk časa predviđena su za  izradu finansijskih izveštaja. Polaznicima se pruža mogućnost da nakon završetka kursa nastavite korišćenje programa  još 2 mesec besplatno.

Knjigovodstveni kursevi - samostalni knjigovođa je 100% praktičan!

 • U svim segmentima gradiva direkno se primenjuju sve izmene propisa koje nastupe u toku trajanja kursa.
 • Svi naši polaznici koji su ranije završili kurs mogu pristupiti materijalim koji se apdejtuju  u skladu sa izmenjenim propisima odmah.

 Sadržaj kursa : sačinjen je po grupama vežbi

1. Prosto knjigovodstvo -analitika ukupno 16 sati ili 20 školskih časova 2. Finansisko - sintetičko (glavna knjiga )knjigovodstvo ukupno 20 sata ili 26 školskih  časova 3. izrada finansiskih izveštaja i rad u Billansu 16 sati ili 20 školska časa

Knjigovodstveni kursevi - opšte informacije:

Knjigovodstveni kursevi - "SAMOSTALNI KNJIGOVODJA" omogućavaju polaznicima funkcionalno znanje. Na kursu je konstantno prisutan aktivan i samostalan rad polaznika pod kontrolom nastavnika. Radi se kompletno knjigovodstvo za mala i mikro preduzeća pomoćne knjige -obavezne analitike i knjiženje u dvojno-sintetičko knjigovodstvo - glavnu knjigu.

Ponosni smo da možemo istaći da se radi o 100% praktičnoj obuci za direkno uključivanje polaznika u poslovno okruženje, uz potpuno poštovanje Zakona o računovodstvu i Pravilnika o primeni kontnog okvira, zakonske i poreske regulative u izradi svih poreskih prijava i Finansijskih izveštaja - danas aktuelno. Naši novi polaznici mogu biti sigurni da se obuka obavlja po najnovijim propisima u svim segmentima. Naši raniji polaznici preko grupe na facebook-u pristupaju svim novim materijalima (skriptama) koje su apdejtovane sa detaljnim promenama koji su u međuvremenu nastupile, kako bi bili spremni da se uključe na napredne kurseve onda kad budu odlučili i imaju samopouzdanja u traženju posla.

 Knjigovodstveni kursevi - način rada

Kurs obuhvata obuku za vodjenje poslovnih knjiga po principima: prostog i dvojnog knjigovodstva, prvi deo kursa obuhvata prosto knjigovodstvo kao primer za preduzetnike koji su odlučili da vode poslovne knjige po principi prostog knjigovodstva, a potom se sve radi u dvojnom knjigovodstvu na šta se obtraća dužna pažnja.

Knjigovodstveni kursevi - metod rada za kurs "samostalni knjigovođa"

Obuka za poslovna zanjimanja sastoji se iz tri dela:

Knjigovodstveni kursevi Finance Team - 100% praktični i potpuno drugačiji od drugih!

14732370_1302269233126719_4572843765281550086_n14690930_1302269239793385_8111354270270904835_n-1 Nakon svakog polaska na kraju časa polaznici su slobodni i sposobni da postavljaju pitanja, iz pređene oblasti toga časa.

Obaveza kandidata je da u toku nstave ne postavljaju pitanja iz razloga remećenja nastave.

Polaganje ispita za kurs samostalni knjigovodja

 • Ispit
 • ispit se polaže online, traje 1 sat i besplatan je.
 • Predmeti :
 • 1. Pravna i poreska regulativa ( Kontrolna pitanja )
 • 2. tehnologija i tehnika knjiženja(Kontrolna pitanja )
 • 3. Kniženje na knjigovodstvenom programu Billans na računaru
 • 4.Izrada finansiskih izveštaja (ručna izrada bilansa virtuelne firme )
 • Cena sertifikata sa prilogom o ostvarenim bodovima na ispitima je 2500,00 dinara a se
 • Ispit traje 1 sat radi se online kod vaših kuća  i besplatan je.
Ocenjivanje za Sertifikat (100%)  maksimum i 70%minimum bodova 25 bodova nosi zadatak virtuelna firma tkz ručno knjigovodstvo 25 boda nosi knjižeje virtuelne firme kroz knjigovodstveni program takozvano mašinsko knjigovodstvo 40 boda nosi kontrolni ispit 10 boda nosi redovnost i marljivost na časovima Literature: Praktikumi teoretske nastave. Ukratko o kursevima

Offline i online kursevi za sertifikovana poslovna zanimanja u knjigovodstvu su nаstаli u organizaciji Finance Team koja je osnovana 2010. godine. Online kursevi su plod dugogodišnjeg iskustvа organizatora i saradnika u oblаsti vođenja poslovnih knjiga raznih privrednih delаtnosti na najvišim rukovodećim poslovima iz oblasti računovodstva. Jedinstveni metod obuke na kursu samostalni knjigovodja i ovlašćeni knjigovodja zaštićen je kаo аutorski rаd. Online učenje omogućava učenje snagom vlastitih misli a ne napmet. To je upravi cilj programa obuke. Progrаm obuke se usavršava već 8 godinа od kada je prvi put prezentovan na kursevima. Program kurseva se konstantno prilagodjava korisnicimа. Online kurs je nаmenjen svimа onimа koji žele dа se operаtivno bаve rаčunovodstvom. Dаkle, ljudimа kojimа to jeste, ili će biti profesijа. Bez obzira na broj godina polaznika i stručne sprame.

[/vc_column_text]
Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online Samostalni knjigovođa -akademski

u srbiji

Datum početka kursa: 08.01.2021

Trajanje kursa: 2 meseca

inostranstvo

Upis: Beograd

Datum početka kursa: 08.01.2021

Trajanje kursa: Beograd offline kurs 2 meseca -polasci prvih mesec dana 1* nedeljnio od 17i 3o h do 20 h; drugog meseca 2* nedeljno od 17 i 30 do 20 h