iskustva polaznika

iskustva  polaznika

Utisci postignutim rezultatima i osećanima zadovoljstva naših polaznika su nam veoma dragi i korisni potstiču nas  i usmeravaju da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.

Veoma smo zahvalni našim polaznicima što su ostavili svoja iskustva  Pogledajte iskustva polaznika

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

485 utisaka

 • jelena
  14.06.2013 u 16:18

  Kratko, jasno i dovoljno za obavljanje knjigovodstvenih poslova… Sve pohvale predavacima.

 • Orinela Vukosavljevic
  14.06.2013 u 16:18

  Svakom bi preporucila ovaj kurs,zaista moze da se nauci…. Ja na faksu sam se dotakla samo teme Zarade a ovde sam naucila i da radim to kao i PDV i ostalo…. Sve pohvale!!

 • Jelena
  13.06.2013 u 17:12

  Nastavu izvode iskusni predavaci koji su izložili gradivo kroz prakticne primere i tako nam omogucili da brže i lakše savladamo materiju. Prakticni deo bio je podržan teorijskim skriptama, koje su pratile svaki deo predenog gradiva. Kurs bih preporucila svima koji su zainteresovani da steknu osnovna znanja rada u knjigovodstvu, jer pruža uvid u sve segmente poslovanja malih privrednih društava!

 • radmila
  13.06.2013 u 17:11

  ovaj kurs sam upisala da bih se malo detaljnije upoznala sa osnovama knjigovodstva.Zaista smo kroz kurs presli sve sto je potrebno ya vodjenje jedne firme.Od ulaynih racuna izlaznih racuna izvoda kompenzacije uvoza, izvoza,bilansa stanja i uspeha… prezadovoljna sam prezentacijom kursa nastavnicom jelenom zaista sve pohvale.

 • Bogdan
  13.06.2013 u 17:11

  Moja išcekivanja su u potpunosti ispunjena,znanja koja sam stekao su mi izuzetno pomogla da savladam složenu materiju iz oblasti knjigovodstva i da primenim uspesno u mom zanimanju Administratora ERP sistema

 • tamara
  13.06.2013 u 17:10

  OVAJ KURS SAM UPISALA DA BIH NAUCILA KAKO VODITI KNJIGE…ZA OVO VREME SAM NAUCILA MNOGO TOGA,IAKO JE SVE TO STO SAM UCILA MENI BILO STRANO,TACNIJE PRVI PUT SAM SE SUSRELA SA SVIM TIM ,UZ POMOC ODLICNOG FINANCE TIMA :JELENE I NADE,SVE SAM ODLICNO SAVLADALA I BRZO SHVATILA…MNOGO SAM IM ZAHVALNA JER SU DEO SVOG ZNANJA PRENELE NA MENE… SVIMA BIH SRDACNO PREPORUCILA UKOLIKO VAM JE POTREBAN OVAJ VID ZNANJA DA SE UPISETE U FINANCE TEAM <3

 • Vladimir
  13.06.2013 u 17:09

  Zadovoljan sam materijom koju smo prešli. Predavaci su svoje iskustvo iz knjigovodstva stekli u praksi, radeci po raznim preduzecima i na razlicitim pozicijama u preduzecu. Mislim da ce mi koristiti za posao kojim planiram da se bavim.

 • Zoran
  13.06.2013 u 17:08

  Odlicno koncipiran kurs, i jako sam zadovoljan postignutim nivoom znanja u vezi knjigovodstva, pogotovo što radim u državnoj firmi, gde je zastupljeno budžetsko racunovodstvo.. I, sve pohvale predavacima!!!!!!

 • Dijana
  13.06.2013 u 17:08

  Preporucila mi je drugarica da pohadjam Vas kurs. Zadovoljna sam Vasim nacinom predavanja i omogucili ste mi da steknem prakticno znanje iz knjigovodstva. Upisacu i napredniji nivo i preporucujem svima da to ucine.

 • mirjana
  13.06.2013 u 17:08

  Kurs je koristan za sve koji zele da se upoznaju za prakticnim kjigovodstvom. Iskrena preporuka svim buducim kandidatima

 • Vladana
  13.06.2013 u 17:07

  Veoma sam zadovoljna kursom koji sam pohadjala u Novom Sadu. Imala sam teorijsko znanje iz knjigovodstva ali mi je kurs u mnogome pomogao jer pruza i prakticno znanje. Svi znamo da teorija bez prakse nije upotpunjena tako da sad imam i jedno i drugo. Svakome bih preporucila. 🙂

 • Nikola
  13.06.2013 u 17:03

  Vrlo koristan kurs, kako za pocetnike tako i za one sa iskustvom. Za starije da se podsete, za mlade da nauce.:)

 • Sneza
  13.06.2013 u 17:03

  Za kurs sam saznala preko internet. Pohadjala sam ga u Novom Sadu. Svakom bih preporucila ovaj kurs ! Sve najbolje!:)

 • Pavle Trninic
  08.06.2013 u 10:45

  Za kurs sam saznao preko interneta i posto je kurs savremen i dobro organizovan, vrlo lako sam se snasao i uklopio u grupu. Prakticna primena i sveobuhvatan program pruzaju dobru osnovu za koristenje naucenog, kao i osnovu za dalje usavrsavanje. Preporucam ga svima koji hoce stvarno da nauce osnove knjigovodstva. Praktican rad na kompjuterima daje mogucnost da se prekontrolise nauceno i sagleda prakticna primena onoga sto se tokom kursa obradjivalo.

 • Biljana Vukajlovic
  08.06.2013 u 10:43

  Vema sam zadovoljna ovim kursom, dosta toga sam naucila i nadam se da ce mi pomoci pri vodjenju sopstvenog preduzeca. Za kurs sam saznala sa sajta agencije i mogu svima da ga preporucim. Kurs sam zavrsila u Beogradu.

 • Micic Nenad
  08.06.2013 u 10:37

  Na kurs iz knjigovostva Finence team u Beogradu sam se upisao bez prethodnih saznanja o knjigovodstvu,da bih se obucio da samostalno vodim knjige u svojoj firmi.Kurs vas motiviše da izvucete najbolje iz sebe i da steknete potrebna znanja da samostalno vodite knjige.

 • Pavle Trninic
  08.06.2013 u 10:36

  Za kurs sam saznao preko interneta i mislim da je veoma dobro organizovan i sto je bitno sa prakticnom primenom na kompjuterima. Pruza sve neophodna znanja za pocetni nivo knjigovodstva i dobra je osnova za dalje usavrsavanje. dakle savremen je i dobro organizovan.

 • Snezana Mijovic
  08.06.2013 u 10:35

  Ako trazite kurs na kom ce te steci potrebno znanje za vodjenje knjigovodstva na pravom ste mestu.Ceka vas tim profesionalaca sa velikim radnim iskustvom i znanjem stecenim obrazovanjem koje ce rado podeliti sa vama.Ja sam naucila i zato vas pozivam dodjite u FINANCE TEAM u Beogradu.

 • Mira Radosavljevic
  08.06.2013 u 10:34

  U koliko ste zainteresovani da naucite knjigovodstvo, da prosirite znanje ili da obnovite vase vec steceno znanje, toplo preporucujem FINANCE TEAM koji u Beogradu organizuje prilagodjene kurseve pod strucnim vodjstvom obrazovanih ljudi sa neprocenjivim iskustvom i znanjem koje ce nesebicno podeliti sa vama.

 • Snezana
  08.06.2013 u 10:33

  Za ovaj kurs sam saznala preko interneta,pohadjala sam ga u Beogradu.Utisci se jos uvek nisu slegli,ali mi je knjigovodstvo postalo kroz ovaj kurs zanimljivo.Sve je prakticno,odmah se sve vidi i radi na primeru sto smatram da je izuzetno dobro.Mislim da sam spremna da se bavim u buducnosti ovim poslom i za to je odgovoran Finance team.Profesorka Nada od mene ima sve pohvale. Preporucila bih svima ovaj kurs,jer je pogodan i shvatljiv.

 • najviše zbog toga što se radi prakticno
  08.06.2013 u 10:29

  Kurs sam završila u Beogradu, našla sam ga preko sajta infostud. Zadovoljna sam kursom

 • Ivana Dimitrijevic
  08.06.2013 u 10:29

  Izuzetno sam zadovoljna kursom i nacinom predavanja profesorke Nade. Pre polaska na kurs nisam imala nikakvo predznanje i bez ikakvih problema sam savladala sve zadatke. Planiram da upisem i napredni kurs i savladam sve oblasti knjigovodstva. Svima bi preporucila ovu skolu.P.S. nastavu sampohodjala u Beogradu

 • Sanja
  08.06.2013 u 10:28

  Kurs sam pronasla na sajtu Infostuda,pohadjala sam obuku u Beogradu.Pocela sam bez predznanja ali sam uspesno pratila sve obradjene teme. Radi se prakticnim primerima,originalnom dokumentacijom sto veoma olaksava ucenje.

 • Nevena
  08.06.2013 u 10:26

  Ovaj kurs sam pronasla na internetu preko infostuda, zavrsila sam ga u Beogradu, utsci su fenomenalni!Imala sam malo predznanja, i sada sam u potpunosti spremna za samostalan rad.Sve pohvale za profesorku Nadu, koja nam je sve lepo objasnila.Preporucujem svakom ko ima ima zelju da nauci da radi knjigovodstvo.Sve pohvale!!!

 • Jasna Komazec
  18.05.2013 u 14:43

  U skolu Finance team sam dosla bez ikakvog prethodnog iskustva u oblasti knjigovodstva.Bila sam skepticna po malo,i nisam mislila da cu za tako kratko vreme uspeti da se edukujem u toj meri da mogu da obavljam sve bitne poslove u porodicnoj firmi.Ali sve moje sumnje su nestale,jer mi je ovaj veoma zanimljiv i neopterecujuci nacin predavanja omogucio da veoma uspesno obavljam posao samostalnog knjigovodje.Jelena kao predavac je veoma strpljiva i ume da prenese znanje na pravi nacin.Toplo preporucujem svima Finance team skolu jer ce im otvoriti pregrst mogucnosti za zaposlenje,kao i za samostalni rad.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online Samostalni knjigovođa -akademski

u srbiji

Datum početka kursa: 27.04.2021

Trajanje kursa: 2 meseca

inostranstvo

Upis: Beograd

Datum početka kursa: 27.04.2021