iskustva polaznika

iskustva  polaznika

Utisci postignutim rezultatima i osećanima zadovoljstva naših polaznika su nam veoma dragi i korisni potstiču nas  i usmeravaju da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.

Veoma smo zahvalni našim polaznicima što su ostavili svoja iskustva  Pogledajte iskustva polaznika

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

485 utisaka

 • ivana aleksić petrović
  04.03.2020 u 13:06

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je zaista kompletan i sadržajan kako za početnike u računovodstvu tako i za one koji se već njime bave.Lekcije i vežbe su detaljno objašnjenje i bez problema se prelaze.Materijal koji se dobija u toku rada može vam poslužiti i kasnije pogotovo je značajan deo koji se odnosi na aktuelne zakone. Mentor uvek na raspolaganju da pomogne.Nećete pogrešiti ako se odlučite da pohađate ovaj kurs.

 • Aleksandar Miljatović
  04.03.2020 u 13:05

  Prvi put sam imao priliku da pohađam jedan online kurs (samostalni knjigovođa online) i veoma sam zadovoljan istim.
  Naime, iako sam bio skeptičan u početku kako će sve to funkcionisati, na kraju mogu reći da nisam pogrešio što sam upisao ovaj kurs. Nada i Jelena su vrlo ažurne prilikom dostavljanja materijala i uputstava za vežbe kao i otključavanja istih u aplikaciji. U svakoj lekciji sam dobio sve neophodne materijale za rad koje sam čuvao i koristiću ih i dalje u svom radu (zakoni, pravilnici, blanko obrasci, itd.). Vežbe su dosta dobro objašnjene i bio sam u mogućnosti da vidim i knjižim na osnovu realnih dokumenata. Promene su povezane od prve do poslednje vežbe tako da sam imao utisak da stvarno radim u knjigovodstvu u nekom preduzeću.
  Sve u svemu, utisci su pozitivni i preporučio bih svima da pohađaju kurs, sigurno neće pogrešiti.

 • Srdjan Maric
  09.10.2019 u 08:28

  Kurs online samostalni i ovlašćeni knjigovođa napredni-akademski , želeo bih pre svega da se zahvalim gospođi Nadi na strpljenju i posvećenosti , kurs je odlično osmišljen i isplaniran do detalja i za početnike i za one sa iskustvom . Veoma sam zadovoljan kursom i želeo bih da ga preporučim svima koji žele da obogate svoje znanje i postanu uspešni… Ko hoće da nauči da radi, kurs knjigovostva koji organizuje “Finance Team” je pravi izbor…Veliki pozdrav

 • Dragana Kecmanovic
  03.06.2019 u 07:57

  Pohadjala sam kurs samostalni knjigovodja online i veoma sam zadovoljna iz razloga sto je sve objasnjeno detaljno i veoma jasno.Uz odlicne lekcije i praktican rad,sa kojim sam posebno zadovolja,jer mi je pomogao da sto bolje razumem sve oblasti knjigovodstva.Sve pohvale za ceo tim,kurseve FInance Team bih svima preporucila.Hvala Nadi i Jeleni na svemu,uvek su bile tu kada je bilo potrebe za malom pomoci.

 • Suzana Erdelic
  28.01.2019 u 18:35

  Ja sam na kursu online samostalni knjigovodja. Kurs je odlican, s obzirom da sam te struke potvrdila sam svoja znanja, takodje I doznala mnogo toga sto se tice zakona, popunjavanje kpr kir, kao I meni najbitnijeg popunjavanje finans. izvestaja.
  Odlicno.

 • Anita
  14.01.2019 u 20:49

  Sve pohvale za kurs ,mnogo je lepo osmisljen i svakom ko je zainteresovan bi ga preporucila mislim da je ovo jedino pravo mesto za sticanje znanja kjigovodstva …
  Hvala Nadi i Jeleni na ukazanoj mogucnosti za ovakav tip saradnje…
  Divne su…

 • Gordana
  27.12.2018 u 19:01

  Dobar kurs, sa praktičnim znanjem. Hvala gospođi Nadi na svojskom trudu i nesebičnosti u predavanju. Sve preporuke za ljude koje žele da počnu sa ovim poslom.

 • Bojan Topalovic
  27.12.2018 u 18:53

  Kurs samostalni knjigovodja je prvenstveno originalan i odlicno smiljeno jer zalazi u samu srz knjigovodstva. u danasnje vreme kad programi zavrsavaju veliki deo posla, bitnije je znati kako mu zadati sta da uradi, a to se definitivno nauci kod Nade i Jelene.
  Apsolutno sve pohvale za posvecenost poslu i zelju za prenosenjem znanja.
  …sve preporuke…

 • Nikolina
  27.12.2018 u 18:23

  Kurs samostalni knjigovo]a offlina je izuzetno dobar. Počevši od iskusnih i predanih predavača do odlicno osmišljenog načina predavanja. Veoma sam zahvalna Nadi i Jeleni na temeljnosti i prezadovoljna sam znanjem koje odavde nosim.

 • Suzana Božinović
  20.11.2018 u 12:52

  U školi Finance Team sam završila kurs ovlašćeni knjigovođa – napradni akademski.
  Sto se tice kursa, prezadovoljna sam i zaista sam uzivala u nacinu rada i pristupa materiji, kao i programu i svemu ostalom.
  Mentor Jelena je izuzetna, strucna i iznad svega strpljiva i temeljna.
  Zahvalna sam sto sam imala priliku uciti od nje i sto sam imala priliku pohadjati Vas kurs.

 • Višnjei Marta
  20.11.2018 u 12:51

  Kurs samostalna knjigovođa online je vrlo dobro osmišljen, jasan i veoma praktičan. Online kurs bi preporučila zaposlenima i onima koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju predavanjima. Nadam se da će mi stečeno znanje pomoći u daljem radu. Sve pohvale za mentore Nadu i Jelenu koje su imale mnogo strpljenja i razumevanja u toku kursa. Želim Vam uspešan rad i sve najbolje!

 • Bojana Popović
  12.07.2018 u 13:30

  Kurs samostalnji knjigovodja online je vrlo temeljno i detaljno uradjen. Preporucila bih ga svima onima koji su na pocetku karijere i onima koji traze posao jer pruza odlicnu osnovu. Svaka vezba je potkrepljena teorijom i do detalja je sve objasnjeno. Takodje sve pohvale i za predavace i velika preporuka od mene za kurs

 • Jelika Mirosavić
  12.07.2018 u 13:29

  Kurs samostalni knjigovođa je dobro osmišljen, pažljivo prateći uputstva i redovnim radom lako i brzo se savladava gradivo. Pohađenjem ovog kursa mislim da sam upotpunila svoje znanje u oblasti knjigovodtva i smatram da ću moći stečeno znanje da primenim u daljem radu . Sve pohvale za mentore Jelenu i Nadu koje su imale mnogo strepljenja i razumevanja.

 • Goran Gajic
  12.07.2018 u 13:29

  Kurs Samostalni Knjigovodja ONLINE je praktična, dobro osmišljena ideja koja je po jasnim pravilima i uputstvima sprovedena u delo. Jako mi se svideo rad u aplikaciji i knjigovodstvenom programu BILLANS, pri čemu polaznik sam pristupa i odredjuje vreme svog učenja. Preporučio bih ljudima koji nisu u mogućnosti da lično prate predavanja. Sve pohvale za predavače Nadu i Jelenu i njihovom pristupu kursu i nama polaznicima.

 • Sanja Gavrilović
  12.07.2018 u 13:28

  Kurs samostalni knjigovođa online, je tako koncipiran da se vrlo brzo savlada gradivo koje je predviđeno. Uz teorijski deo, preko vežbi, na kraju kroz sam program što je izuzetno, oslikava pravi primer iz prakse kako to izgleda. Uz stalni monitoring mentora Jelene, koja uvek sve pojasni i da smernice. Kurs samostalni knjigovođa bih svima preporučila, čak i onima koji imaju prethodna znanja iz oblasiti knjigovodstva, svoje znanje će sigurno uobličiti i dopuniti. Sve pohvale.

 • Nerma
  12.07.2018 u 13:28

  Kurs samostalni knjigovodja online bih svima preporucila, kurs je osmisljen na najbolji moguci nacin, strucni i profesionalni predavaci,tolerantni, sve pohvale i sve preporuke!

  Hvala Vam na odlicnoj saradnji!

 • Violeta Mijatovic Steljic
  12.07.2018 u 13:28

  Kurs samostalnog knjigovodje,
  kao polaznik kursa,moram priznati da sam vrlo zadovoljna.
  vrlo precizno i opsirno data uputstva ,za sve nivoe znanja.
  Zelim Vam puno uspeha u radu i veliki broj polaznika

 • Danica Vukadinović-Davidov
  12.07.2018 u 13:27

  Kurs Samostalni knjigovođa online je odlično koncipiran program obuke.Obzirom da je knjigovodstvo kompleksna veština koja se usavršava i menja godinama prvenstveno zbog stalnih izmena u propisima moj savet budućim kolegama je da obavezno upišu i kurs Ovlašćenog knjigovođe i da maksimalno iskoriste znanje i veštine kojima raspolažu mentori na ovom kursu. Mom mentoru Jeleni sve pohvale za uloženi trud i savete.

 • Milica Bajić
  12.07.2018 u 13:27

  Kurs SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA ONLINE je lepo osmišljen, praktičan i omogućava vam da naučite dosta korisnih stvari. Značio mi je i prilično sam upotpunila svoje znanje. Princip rada je jako dobar i vežbe jako dobro objašnjene tako da se svako može brzo snaći u online učenju. Sve pohvale!

 • Slađana Mikita
  12.07.2018 u 13:26

  Kurs samostalni knjigovođa online-odlično osmišljen kurs, praktičan, dobar princip rada, kurs je odličan za početnike kao i za one koji žele da utvrde gradivo. Preporučujem ga svima…
  Sve pohvale za Jelenu i Nadu i želim Vam uspešan rad i sve najbolje!
  Mikita Slađana

 • Daniela Ožegović
  12.07.2018 u 13:26

  ONLINE OVLAŠĆENI KNJIGOVOĐA
  Završila sam online kurs za ovlašćenog knjigovodju. Veoma sam zadovoljna sa stečenim znanjem. Kurs je dobro osmišljen, praktičan, jasan i stečeno znanje može odmah da se primeni u praksi. Sve pohvale.

 • Jasmina
  12.07.2018 u 13:25

  Kurs samostalni knjigovođa – online je odlično osmišljen sa konkretnim primerima iz prakse. Veoma sam zadovoljna, kako sa teorijskom edukacijom, tako i sa praktičnom obukom u aplikaciji i programu Billans.
  Sve pohvale za kurs!!!

 • Jelena Ćuflić
  12.07.2018 u 13:25

  Samostalni knjigovođa-online-Vrlo profesionalno,praktično,primenjivo.
  Sve pohvale i preporuke…

 • Slađana Tomas
  12.07.2018 u 13:24

  Kurs samostalni knjigovodja-online je odlicno osmisljen za sve koji tek pocinju ili zele da ucvrste svoje steceno iskustvo.Lekcije i vezbe su detaljno objasnjene i stvarno se lako snaci ,odusevljena sam pristupom aplikaciji koja je dostupna 24 casa.
  Takodje veliko HVALA mentoru Jeleni Bogdanovic na podrsci u svakom trenutku i ogromnom razumevanju. Sve preporuke za kurs!

 • Ranka Savić
  12.07.2018 u 13:24

  Kurs samostalni knjigovodja – online je praktican i efikasan nacin da se nauci knjigovodstvo kao i da se obnovi ranije steceno znanje. Svaka lekcija i vezbe su sazete i dobro objasnjene tako da se brzo i sa lakocom moze savladati gradivo. Mentor Jelena je u svakom trenutku dostupna ako vam nesto nije jasno. Sve pohvale i iskrena preporuka!

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski knigovodja

u srbiji

Upis: Online trajanje 4 meseci

Datum početka kursa: 14.06.2023

Trajanje kursa: 4 meseca

inostranstvo

Upis: Beograd

Datum početka kursa: 14.06.2023

Trajanje kursa: 4 meseca