iskustva polaznika

iskustva  polaznika

Utisci postignutim rezultatima i osećanima zadovoljstva naših polaznika su nam veoma dragi i korisni potstiču nas  i usmeravaju da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.

Veoma smo zahvalni našim polaznicima što su ostavili svoja iskustva  Pogledajte iskustva polaznika

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

485 utisaka

1 18 19 20
 • Danica
  14.07.2020 u 12:58

  Kurs Samostalni knjigovođa online je odlično koncipiran program obuke.Obzirom da je knjigovodstvo kompleksna veština koja se usavršava i menja godinama prvenstveno zbog stalnih izmena u propisima moj savet budućim kolegama je da obavezno upišu i kurs Ovlašćenog knjigovođe i da maksimalno iskoriste znanje i veštine kojima raspolažu mentori na ovom kursu. Mom mentoru Jeleni sve pohvale za uloženi trud i savete.

 • Aleksandar M
  14.07.2020 u 12:55

  Prvi put sam imao priliku da pohađam jedan online kurs (samostalni knjigovođa online) i veoma sam zadovoljan istim.
  Naime, iako sam bio skeptičan u početku kako će sve to funkcionisati, na kraju mogu reći da sam oduševljen kursom . Nada i Jelena su vrlo ažurne prilikom pregleda uradjenih vezbi i dostavljanja instrukcija o načinu rada i kontrole . U aplikaciji u delu edukacije svakoj smestene su neophodni prilozi koje sam čuvao i koristiću ih i dalje u svom radu (zakoni, pravilnici, blanko obrasci, itd.). Vežbe su dosta dobro objašnjene i bio sam u mogućnosti da vidim i knjižim na osnovu realnih dokumenata. Promene su povezane od prve do poslednje vežbe tako da sam imao utisak da stvarno radim u knjigovodstvu u nekom preduzeću.
  Sve u svemu, utisci su pozitivni i preporučio bih svima da pohađaju kurs, sigurno neće pogrešiti.Siguran sam da ću upisati i jedaqn od naprednih kurseva uskoro

 • Ivana
  14.07.2020 u 12:53

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je zaista kompletan i sadržajan kako za početnike u računovodstvu tako i za one koji se već njime bave.Lekcije i vežbe su detaljno objašnjenje i bez problema se prelaze.Materijal koji se dobija u toku rada može vam poslužiti i kasnije pogotovo je značajan deo koji se odnosi na aktuelne zakone. Mentor uvek na raspolaganju da pomogne.Nećete pogrešiti ako se odlučite da pohađate ovaj kurs.

 • Tamara
  14.07.2020 u 12:52

  Kurs Samostalni Knjigovodja-ONLINE je odlicno osmisljen kako za polaznike tako i za one koje zele da svoje znanje dopune, na neki nacin da sebi postave dobre temelje za rad u knjigovodstvu. Obuhvacene su i na vrlo temeljan nacin objasnjene sve najvaznije oblasti u knjigovodstvu. Vrlo prakticno i efikasno. Sve preporuke za online kurs.
  Ja ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim na strpljenju, lljubaznosti i toleranciji mentorima Nadi i Jeleni.

 • Sanja
  14.07.2020 u 12:50

  Kao jedan od polaznika kursa samostalni knjigovođa online, mogu da kažem da sam zadovoljna stečenim znanjem. U lekcijama smo prolazili kroz edukacije iz zakonodavne regulative za poslove koje smo obradjivali kroz aplikaciju vodejenjem virtuelne firme iz raznih oblasti računovodstva od dokumenta do zavrsnog računa a to znanje smo primenili pri knjiženju kroz program. Posebno bih pohvalila Jelenu koja je bila tu za sva moja pitanja. Nadam se da će mi ova stečena znanja pomoći u pronalaženju posla, jer mi glavni cilj bio da steknem znanje da bih kasnije mogla da se usavršavam.

 • Dusica
  14.07.2020 u 12:49

  Kao polaznik kursa samostalni knjigovodja online,veoma sam zadovoljna.Kurs je odlicno odradjen i sve je precizno objasnjeno. Zaista je odlican program i mentori i programeri su na vrhunskom nivou. Preporucujem kurs svakome ko zeli da nauci knjigovodstvo ili da usavrsi svoje znanje. Sve pohvale sa moje strane i zelim Vam puno uspeha u daljem radu .

  Dusica Gajic
  Polaznik

 • Maja
  14.07.2020 u 12:48

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je odlično koncipiran i osmišljen. Mentori su fenomenalni i zahvaljujem se na divnoj saradnji i pomoći. Oblasti su temeljno i jasno obrađene. Ono što je najvažnije, stiče se praktično znanje i nakon kursa vam ostaje dosta materijala za dalji rad i napredak.

 • aleksandra
  14.07.2020 u 12:46

  Kurs “Samostalni knjigovođa” Online je odlično osmišljen za polaznike koji žele da nauče sve u vezi početnog knjigovodstva. Teorija i praksa je odlično povezana i razumljiva. Praktični deo u programu Billans mi se posebno svideo i princip obuke u programu je veoma jasan i precizan. Iz mog iskustva, Profesorice Jelena i Nada su profesionalne i posvećene učeniku i svaka čast na tome. Nastavljam saradnju sa profesoricama na sledeći nivo kursa jer su me motivisale da se usavršavam još više i naravno budućim polaznicima šaljem preporuku, da ne razmišljaju u odabiru kursa vec da izaberu “FINANCE TEAM”!!! HVALA VAM!!!

 • Miroslav
  14.07.2020 u 12:37

  Kurs Ovlašćeni knjigovođa Akademski jeste jedan odlično koncipiran kurs. Kurs je veoma sadržajan, kompaktan i jasno objašnjen. Poželjno bi bilo prvo završiti Ovlašćeni knjigovođa Online ali ako već radite u knigovodstvu ili imate neka osnaovna iskustva možete preći i na akademski nivo. Neophodno je raditi redovno lekciju po lekciju, jer su lekcije vezane jedna za drugu. Opšti utisci su dobri, pozitivni, ko god želi da unaprijedi znanje vezano za knjigovodstvo treba da upiše ovaj kurs koji je ujedno moja lična preporuka.

 • Tamara Savic
  25.03.2020 u 13:07

  Kurs Samostalni Knjigovodja-ONLINE je odlicno osmisljen kako za polaznike tako i za one koje zele da svoje znanje dopune, na neki nacin da sebi postave dobre temelje za rad u knjigovodstvu. Obuhvacene su i na vrlo temeljan nacin objasnjene sve najvaznije oblasti u knjigovodstvu. Vrlo prakticno i efikasno. Sve preporuke za online kurs.
  Ja ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim na strpljenju, lljubaznosti i toleranciji mentorima Nadi i Jeleni.

 • 1 18 19 20

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski knigovodja

u srbiji

Upis: Online trajanje 5 meseci

Datum početka kursa: 15.01.2024

Trajanje kursa: 5 meseca

inostranstvo

Upis: Beograd

Datum početka kursa: 15.01.2024

Trajanje kursa: 5 meseca